avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua!

O declaratie notariala facuta inainte de casatorie, ce semnificatie are in cazul unui divort? Este cu titlu executoriu?

Declaratia este formulata in felul urmator:

"Subsemnatul X, domiciliat in ...., declar ca am primit de la sotia mea Y (fosta ....), suma de ......, pentru a achita sulta conf. sentintei civile nr. ...... pronuntata in dosarul nr. ......, de Judecatoria ........ si pentru a achita un credit BRD.
Declar de asemenea ca suma de ..... am primit-o anterior casatoriei noastre si ca aceasta provine din fondurile proprii ale sotiei mele".

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:20, 7 Iulie 2010
nu constituie titlu executoriu,ce semnificatie are, decide instanta. sotia poate cere sulta mai mare la partaj, sau retragerea sumei de bani, ca bun propriu, sau nimic, daca vi i-a dat cadou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala Tedesco Tedesco Buna ziua! O astfel de declaratie este cu titlu executoriu? Declaratia este formulata in felul urmator: \"Subsemnatul X, domiciliat in ...., declar ca ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! O astfel de declaratie este cu titlu executoriu? Declaratia este formulata in felul urmator: [b]\"Subsemnatul X, domiciliat in ...., declar ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala Tedesco Tedesco Buna ziua! In cazul unui partaj, exista vreo diferenta, ca aceasta declaratie notariala a fost semnata dupa casatorie si nu inainte de ... (vezi toată discuția)