avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune - renuntare la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune - renuntare la mostenire

buna ziua ,
vreau si eu sa stiu daca se poate vinde o proprietate daca nu s-a deschis succesiunea in schimb s-au facut declaratii de renuntare la mostenire prin notariat
bunicul meu a decedat acum 11 ani dar nu s-a descis succesiunea .bunica vrea sa vanda casa si pamantul, iar cei 2 copii au facut acele declaratii de renuntare la mostenire prin notariat
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2007
lglore, utilizator
Cel mai recent răspuns: nanana , utilizator 19:44, 18 Iulie 2007
da ii puteti vinde cota dvs. dupa dezbaterea succesiunii unde veti fi mostenitori pe cote......pretul il stabiliti voi de comun acord, daca nu va intelegeti...un expert evaluator...dar costa....
Va multumesc mult si voi tine legatura cu dumneavoastra.
buna seara tuturor . am o intrebare: ce drepturi are sotul sau sotia cind unul din ei primeste compensatii banesti conf lg.9/98.are vreun drept legal amindoi fiind in viata? va multumesc ca-mi acordati atentie si va felicit ptr.tot ce faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune o clauza la succesiune care sa zica ca renunt la ... Mihamc Mihamc Se poate pune o clauza la succesiune care sa zica ca renunt la sa zicem 10% din mostenire la momentul la care casa+terenul (mostenirea) se vinde? La momentul ... (vezi toată discuția)
Cum pot mosteni? brandoza2004 brandoza2004 buna ziua.am si eu o intrebare: cum imi poate lasa bunicul \'mostenire\' in vreun fel pt ca nu sa facut succesiunea de pe urma bunicii dec acum 2 anii,bunicul ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare, testament sau altceva...? pdulau pdulau Buna. Situatia noastra este in felul urmator: doi copii, parintii decedati, mama singurul copil la parinti. Tatal mamei mort (bunicul copiilor). Sora mai ... (vezi toată discuția)