avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... incadrare grad handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

incadrare grad handicap

Buna ziua. As dori sa stiu daca diagnosticul clinic: ”coxartroza dreapta avansata dupa necroza aseptica de cap femural, stare dupa fractura femur operata cu scurtarea membrului inferior (3.5 cm). Polidiscopatie lombara cu sindrom de conflict radicular... Aritmie extrasistolica...” ar permite incadrarea intr-un grad handicap, dar sa mi se permita sa merg in continuare la munca. Nu as vrea sa ma pensionez anticipat deocamdata.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 22:09, 7 Iulie 2010
Daca sunteti o constitutie puternica si aceste diagnostice va permit sa munctiti sunteti un om fericit.
In acest caz, o comisie de expertiza medicala , va poate declara apt pt munca. Scurtarea cu 3 cm a unui picior in urma unei fracturi , nu este neaparat un handicap, coxartroza se datoreaza reumatismului degenerativ , ca si polidiscopatia. Aritmiiile pot fi tinute in frau cu tratament ( sunt frecvente la oameni in activitate). Deci miscarea , exercitiile fizice usoare,. va pot ajuta mult in toate aceste diagnostice, pe langa celelalte ingrijiri, pentru a fi un om activ.
Cam asa pot sa catadicseasca medicii din comisie si va declara apt pt munca fara incadrarea intr-o grupa de handicap sau dizabilitate - cum se exprima acestia.
Oricum, tendinta actuala este sa revizuiasca dosarele celor cu dizabilitati si vor sa reduca numarul celor cu indemnizatii de handicap.
Pe certificatele de handicap se mentioneaza , gradul mic, mediu sau avansat de handicap si recomandarile cu privire la activitate.
Daca aveti stabilit un grad de handicap, primiti indemnizatie , dar si munciti se poate sa va vada, la un momnt dat..sanatos tun.. Sa nu va mire.... Va doresc multa sanatate..
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap foaie foaie sotul meu a depus un dosar pentru a-i acorda un grad de handicap, la prezentare doctorita ia spus ca ii da grad accentuat , ca apoi sa-i vina acasa decizie ... (vezi toată discuția)
O situatie horror in romania anului 2020, rog ajutor cu un sfat. ... serban34728 serban34728 O situatie horror in Romania anului 2020, rog ajutor cu un sfat. Locuiesc in Bucuresti si de cativa ani cunosc un tanar a carei viata a fost furata cu ... (vezi toată discuția)
M-am imbolnavit la munca iar patronul imi cere acum demisia stancut_sabin stancut_sabin Buna ziua , ma confrunt cu o problema medicala din cauza activitatilor de la locul de munca . Am mai pus o intrebare aici pe site ... (vezi toată discuția)