Dumitru  Mandoc 
	    	Avocat

Dumitru  Mandoc 
	    	Avocat	    

milixima 
	    	Utilizator

milixima 
	    	Utilizator	    

mitrache_v 
	    	Utilizator

mitrache_v 
	    	Utilizator	    

milixima 
	    	Utilizator

milixima 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ochio	                   

l-am introdus in revisal , totul ok si a venit a doua zi ca nau mai doreste sa fie angajat. cum ii desfac CIM fara nicio zi de munca?
multumesc (vezi toată discuția)
	                    ochio	                   

l-am introdus in revisal , totul ok si a venit a doua zi ca nau mai doreste sa fie angajat. cum ii desfac CIM fara nicio zi de munca?
multumesc (vezi toată discuția)

andad	                   

Urma sa am un nou angajat cu 01.07.2010...am inregistrat contractul atat in Revisal cat si la ITM in data de 28.06.2010...iar acesta nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
	                    andad	                   

Urma sa am un nou angajat cu 01.07.2010...am inregistrat contractul atat in Revisal cat si la ITM in data de 28.06.2010...iar acesta nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)

gthois	                   

Buna ziua m-am angajat la o firma in data de 12.10.2009 iar contractul a fost semnat in data de 13.10.09 pe contract scrie ca am 30 zile de proba.Eu din data ... (vezi toată discuția)
	                    gthois	                   

Buna ziua m-am angajat la o firma in data de 12.10.2009 iar contractul a fost semnat in data de 13.10.09 pe contract scrie ca am 30 zile de proba.Eu din data ... (vezi toată discuția)