avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa teren intravilan (construit si neconstruit)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa teren intravilan (construit si neconstruit)

As dori sa stiu cum se calculeaza impozitul pt un imobil intravilan -
1) se calculeaza impozit pt terenul neconstruit la care se adauga impozitul casei (functie de suprafata casei, materiale constructii, etc) sau
2) se calculeaza impozitul pt toata suprafata de teren (deci si suprafata de teren de sub casa) adica teren construit si neconstruit, la care se adauga impozitul casei.
Va multumesc pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren/casa 2016 ContSters389532 ContSters389532 Buna ziua, Detin un teren de 1000mp in Bragadiru pe care am construit o casa/locuinta(100mp amprenta, nu am garaj, magazie etc) careia tocmai i-am facut ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa ambii parinti decedati V.Dinca V.Dinca Buna ziua, speta mea este urmatoarea: Doresc sa deschid o succesiune dupa parintii mei care sunt decedati de 35 de ani tatal si 16 ani mama. Mai am un ... (vezi toată discuția)