avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am patruns pe fereastra in apartamentul iubitei mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am patruns pe fereastra in apartamentul iubitei mele

am patruns pe fereastra in apartamentul iubitei mele ,noaptea , si m-a vazut cum am sarit geamul sa fug fratele iubitei mele.a chemat politia, si a dat declaratie.eu am ptaruns pe fereastra cu ajutorul surorii lui.dar fratele ei nu stie....daca sunt chemat la sectie.....va rog frumos sa imi spuneti si mie .....imi pot da o amenda sau sa imi faca ceva de genul asta precum dosar penal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 16:17, 2 Septembrie 2007
spune adevarul, daca prietena ta te sustine...nu mai e caz penal....
Daca nu te sustine e violare de domiciliu.

Violarea de domiciliu


Art. 192. - Pătrunderea fără drept, în orice mod, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de acestea, fără consimţământul persoanei care le foloseşte, sau refuzul de a le părăsi la cererea acesteia, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 4 ani.
În cazul în care fapta se săvârşeşte de o persoană înarmată, de două sau mai multe persoane împreună, în timpul nopţii sau prin folosire de calităţi mincinoase, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.
Pentru fapta prevăzută în alin. 1, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu caradis caradis Buna ziua. Am si eu o intrebare ? Daca posed un imobil de 20 de ani si altcineva intra cu fosta peste mine, am si probe video in acest sens , in afara de ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa se aplica vecinului care a intrat in gradina mea ... Ofelia Duma Ofelia Duma Ce pedeapsa se aplica vecinului care a intrat in gradina mea a depozitat mizerii, si-a nivelat curtea lui si a aruncat pamintul in gradina si a taiat 2 pomi ... (vezi toată discuția)
Intrare abuziva pe proprietate privata mihaela2007 mihaela2007 x ii solicita lui y ca nu ii permite accesul pe proprietatea sa, dar y nu tine cont si intra. ce articol de lege a incalcat y prin intrarea abuziva pe o ... (vezi toată discuția)