avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La cat timp de la depunerea cererii se elibereaza ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

La cat timp de la depunerea cererii se elibereaza certificat de grefa?

daca depun astazi o actiune imi poate elibera tot astazi un certificat de solutie
#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Elena Anghelescu , Avocat 20:46, 8 Iulie 2010
Certificat de grefa poate.Da ,va poate elibera odata cu depunerea actiunii si certificat de grefa, pt care trebuie sa aveti platita taxa de timbru in cuantum de 1 leu si timbru judiciar de 0,15 bani.
Certificatul de grefa se elibereaza a doua zi dupa depunerea actiunii- cel putin aceasta este practica la Ploiesti.
Certificatul de grefa nu atesta o solutie ci doar faptul ca a fost introdusa o actiune cu obiectul x, partile din dosarul respectiv, numarul de dosar, termenul de judecata si completul.
Certificatul de grefa pentru a atesta solutia pronuntata intr-un dosar se poate elibera dupa pronuntarea hotararii , dar numai pana la redactarea hotararii.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
de grefa care sa ateste faptul ca exista o actiune privind partile ....maultumesc va admir foarte mult pentru responsabilitatea din raspunsurile d/stra,
Da, il puteti obtine si in aceeasi zi. Dar...probabil ca nu singura (spun asta cumva cu regret, dar va trebui ca cineva sa puna o vorba buna pentru "miscare mai rapida").

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare a instantei pe fond! florinsadova florinsadova Hotararea instantei pe fond in litigiile de munca este executorie de drept .Daca angajatul a castigat procesul pe fond cu angajatorul in care se anuleaza ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine un certificat de grefa? ionpavelarh ionpavelarh Cum se poate obtine un certificat de grefa , si care este baza legala pentru a obtine acest certificat de grefa (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de grefa herculeroco herculeroco Salut. Am si eu un SRL care a fost in insolventa (la ultimul termen de judecata s-a dispus inchiderea procedurii insolventei cu continuarea activitatii ... (vezi toată discuția)