avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... legalitate aparat radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

legalitate aparat radar

Buna seara, rog pe cei in cunostinta sa raspunda, daca este legala inregistrarea video efectuata de pe o masina fara insemne de politie si fara nr. de MAI ( o Dacia Logan rosie), si ce anume trebuie cerut in instanta pt. a vedea inregistrarea si eventuala legalitate a aparatului? Cu stima
Cel mai recent răspuns: aka.fg , utilizator 23:54, 17 Iulie 2010
E foarte legal sa te filmeze politia. De ce n-ar fi?

Te sfatuiesc sa nu mai faci contestatie si sa platesti. Asta este, ai gresit si te-au gasit. Accepta si mergi mai departe.
Draga gunnar daca dadeai un raspuns la problema ridicata, erai interesant, asa .... Iar in alta ordine, eu nu ma sustrag raspunderii, ci doar vreau sa aflu daca PV-ul si modul de intocmire sunt legale. Sunt satul de "politisti" care in spatele uniformei , sunt altceva. Sau esti si tu unul din ei??? Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal rutier ContSters126583 ContSters126583 Am condus cu 63 km /h unde era limita de 50, in afara localitatii. Le-am cerut sa imi arate certificatul privind omologarea si verificarea metrologica a ... (vezi toată discuția)
Certificatul de omologare al cinemometrului.... awbdan awbdan Am fost surprins in localitate cu 114 km/h ( radar stationar), am cerut politistului certificatul de omologare, cerificat de operator radar, si ordin de ... (vezi toată discuția)
Intr-un proces aflat in faza de apel in care intimat este brigada ... cyan cyan Intr-un proces aflat in faza de apel in care intimat este Brigada rutiera, speta fiind viteza de 81 km/h, respectiv, depasirea cu 31-40 km/h a vitezei admise ... (vezi toată discuția)