avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... trupa de muzica pfa???
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

trupa de muzica pfa???

daca o familie care a infiintat trupa de muzica si canta la nunti, petreceri, vrea sa-si legalizeze statutul ce ar fi mai indicat sa-si infiinteze?? un pfa, sa se afilieze la o asociatie in dom. muzical??
sau ce ?? ideea e ca vor sa-si plateasca contributiile pt fondul de pensii, cas...
si sa aibe un job legal, sa justifice incasarile....
deci merge pfa?? pt fiecare din familie?? sunt 3 membri ai fam care canta.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 00:47, 9 Septembrie 2007
Asociatie familiala (una pentru toti) sau fiecare PF-ul lui. Pentru pensie se poate incheia contract direct cu CJSAS unde se plateste contributia lunara.
Puteti sa va ganditi chiar si la un srl microintreprindere. Poate fi chiar mai avantajos decat PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie familiala io_nightmare io_nightmare Este adevarat ca daca infiintez o asociatie familiala platesc impozite mai mici la stat?? (vezi toată discuția)
Pfa si srl ContSters87904 ContSters87904 Ce avantaje si dezvantaje prezinta un SRL si un PFA? (vezi toată discuția)
Ce sa fac? srl? pfa? asociatie familiala? rallyzone rallyzone Buna seara, Azi m-am hotarat sa-mi fac cont si sa intreb. Am o mica dilema, vreau sa-mi fac o \"firma\". Am terminat scoala de fotografie si as vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)