avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa divortez

buna...am 20 de ani....si ma-m maritat cu un baiat pe care nu il iubesc....nu aveam alta solutie atunci k nu aveam unde sta avand probleme in familie.....as vrea sa divortez deoarece nu simt nimic pt el dar nu am curajul si mi-e si frica....si el nu ar fi de acord cu divortul se poate divorta dak el nu e de acord?nu avem copii nimic in comun,,,,as dori niste sfaturi multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
cristina skumpik, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulia. , utilizator 19:11, 9 Iulie 2010
procesul de divort trebuie facut in orasul in care sa oficializat casatoria?multumesc
instanta competenta este judecatoria din raza ultimului domiciliu comun al sotilor .

Nu v-ati pus intrebareacristina skumpik a scris:

.cum sa stai cu o persoana dak nu e iubire?
inainte sa va casatoriti?
Legea a fost gandita de asa natura incat sa nu ne jucam de-a "casatoria" in functie de interese ce nu au nicio legatura cu motivele fundamentale ce stau la baza acestei insitutii.(
Casatoria nu e o rezolvare pentru problemele locative sau conflictele cu parintii.;) Prin divort se dizolva ceva deja existent( casatoria). Iubirea e(sau ar trebui sa fie) conditia existentei casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara minori fylo fylo Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Divort anairam2807 anairam2807 cum se poate divorta la notar prin cea mai simpla cale si cea mai ieftina pentru a nu mai avea grad de rudenie cu sotul deoarece am probleme la serviciu. (vezi toată discuția)
Despre divort Amalia Neacsu Amalia Neacsu Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa obtin un divort de un sot infidel. Ce pasi trebuie sa urmez? Unde trebuie sa merg? Va multumesc foarte mult. (vezi toată discuția)