avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul de vechime

pt a acorda sporul de vechime in munca conf. HG281/1993, Contr col de munca ( lucrez in instit bugetara), treb sa calc din cartea de munca toata per lucrata de pers resp deoarece ac spor se acorda procentual.
se include si per in care o pers s-a aflat in conced pt crest si ingrij copil pana la varsta de 2 ani ori per in care o persoana si-a efect stagiul militar?imi treb baza legala( in L19/2000 acestea sunt per asimilate)
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 23:49, 23 Iulie 2007

Perioada de concediu crestere copil este vechime in munca in ceea ce priveste drepturile acordate in functie de aceasta ( conf. OUG 148/2005 cu modif. ulterioare). Stagiul militar e doar perioada asimilata la calculul pensiei.
[

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime buhum buhum In prezent lucrez la spit jud de urg din tulcea de 14ani si 7 luni, inainte de acest job am mai lucrat aprox 2 ani (1an si 10 luni sau si 11 luni) in alta ... (vezi toată discuția)
Vechime pt calculul sporului de vechime Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti daca la calculul vechimii in munca necesar modificarii sporului de vechime in munca se iau in calcul urmatoarele perioade trecute in ... (vezi toată discuția)
Trecerea la o noua trepta de vechime/sporul de vechime sebastian. sebastian. Doresc sa stiu daca satisfacerea stagiului militar este socotit ca vechime pentru trecerea la o alta treapta de vechime,dar perioada de somaj care a fost ... (vezi toată discuția)