avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cer respectuos ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cer respectuos ajutor

care este cea mai buna si rapida solutie pentru inchiderea unei societati cu datorii la furnizori nu la stat/insolventa ,divizare,dizolvarea suuspendarea tinand cont ca exista un asociat si un administrator ?daca valoare creantei depasaste bunurile societati e posibila extinderea asupra averii administratorului sau asociatului,multumesc frumos daca cineva raspunde #-o#-o#-o#-o:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 09:01, 10 Iulie 2010
Asta este o discutie destul de sensibila. Sunt multe variabile car pot influenta lucrurile si drumurile pe care aceasta speta le poate urma. Sfatul meu este sa vorbesti cu un avocat specializat in astfel de probleme deoarece lucrurile aste nu se pot rezolva prin intermediul catorva mesaje pe forum. Eu te pot ajuta dar din pacate aceasta discutie este destul de delicata si nu cred ca e bine sa o dezvolti aici, I-a legatura cu un specialist !!! Asta va face diferenta pentru tine !!!

Succes
multumesc si cu respect va doresc sanatate si liniste sufleteasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare srl cass4 cass4 daca poate cineva sa ma ajute cu cateva info:am asociat la srl-50%-cu datorii personale la terti,acestia au pus sechestru si executare silita pe ps.El a facut ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate Universul_tau Universul_tau Buna seara, Imi puteti spune, va rog, daca o societate care are datorii poate fi dizolvata printr-o cerere adresata instantei de judecata? Mentionez faptul ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin refuzate ContSters116348 ContSters116348 Rog respectuos un coleg sa ma ajute in urmatoarea speta /clientul a refuzat la plata in 2009 mai multe bilete la ordin din lipsa de disponibil si doreste o ... (vezi toată discuția)