" conducerea pe soselele Romaniei a unui autoturism cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare"
aceasta este infractiunea de care este invinuit. El a cumparat o masina ce este inmatriculata in franta,insa un fost propietar cel dinaintea celui de la care a cumparat-o a luat numere rosii presupun ca vroia sa o inmatriculeze aici,insa nu a mai facut-o si a vandut aceasta masina cu fostele numere franceze fara sa fi spus acest detaliu foarte important! Acum fratelui meu i s-a retinut permisul si i sa facut dosar penal neavand nici o vina ptr ca el nu a stiut de numerele rosii avute aici in tara,deci este de buna credinta! Ce este de facut ca sa-si recupereze permisul de conucere? Poate fi facut ceva?
Salutare, am avut si eu astazi neplacearea de a mi se retine permisul de catre cei de la rutiera.
Mergeam linistit pe banda mea pana cand dintro data iese unul cu masina dintr-o parcare si se baga in fata mea la 10 m de semafor,ca sa evit impactul am virat rapid stanga pt a-l evita si am intrat in intersectie pe culoarea galben intermitent .M-au vazut baietii de la rutiera si mi-au spus sa trag pe dreapta.Le-am povestit cum a stat dreaba dar tot mi-au luat permisul 30 de zile si 120 lei in 48 de ore.La obiectiuni i-am zis sa scrie ca am trecut pe culoarea galbena intermitent.Daca fac contestatie ce sanse am de a-mi recupera permisul ? (fapta s-a petrecut in Iasi)
Daca puteti demonstra cu probe,acte.martori,alte probe acceptate de lege ca lucrurile s-au petrecut astfel cum relatati,formulati in termen de 15 zile de la semnarea procesului verbal contestatie la instanta competenta teritorial.
Verificati daca toate rubricile sunt corect competate,daca nu sunt rubrici completate in procesul verbal pentru a vedea daca exista cauze de nulitate astfel cum sunt prevazute in art.16,17,34 din OG nr.2/2001
Sa dovedit faptul ca fratele meu a fost de buna credinta prin declaratia vanzatorului masini.
Fratelui meu i s-a dat o dovada cu drept de conducere pe 15 zile,iar acum a fost la parchet sa faca o cerere ptr prelungirea dovezi insa a avut neplacerea de a i se respinge aceasta cerere si sa i se comunice ca dosarul a fost trimis la sectia de politie fara o alta precizare. Ce poate face in aceasta situatie?
Accident rutier
mikiduta7
Buna ziua .In data de 25.03.2012 am avut un accident rutier din care a rezultat o persoana in varsta de sex feminin , cu vatamare corporala(mana in ghips) ... (vezi toată discuția)