avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PAMANT DAT IN ARENDA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PAMANT DAT IN ARENDA

BUNA ZIUA SUNT MIHAI DAN SI MA JUDEC CU UN VICEPRIMAR , Actiune in revendicare CARUIA TATAL MEU IA DAT UN TEREN IN ARENDA IN SP 1,800 H AGRICOL IN 1994 . IN 1996 TATA A DECEDAT , IAR EU AM DEZBATUT MOSTENIREA IN ANUL 2008 ,SI AM TITLU DE PROPRIETATE - SCHITA CADASTRU SI CARTE FUNCIARA . EL JUSTIFICA CA AR FI CUMPARAT DE LA TATA CU ACTE DE MANA , DAR NU ESTE ADEVARAT , AM PIERDUT IN APEL DEOARECE A VENIT CU DOI MARTORI , NU STIU CUM CU TOATE ACTELE PE CARE LE AM ,SI ACUM SUNT IN RECURS .
Intrebare :
Pot sa sesizez si DNA inacelas timp cu privire la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata prevazuta si pedepsita de art. , 290. 288 Cod Penal
Falsul prevazut in alineatul precedent, savarsit de un functionar in exercitiul atributiilor de serviciu
Cel mai recent răspuns: Dan Mihai , utilizator 17:52, 10 Iulie 2010
Presupun ca viceprimarul de foloseste de un inscris fals..... Asta inseamna ca acel inscris nu este semnat de tatal dv?
Daca e asa puteti depune o plangere la poitie in acest sens.
Da va multumesc Doamna Tonicadan pentru raspuns .
viprimaru sia facut doua acte de mina unu scris de mana si unu batut la masina de scris a primariei ,in care a falsificat semnatura tatalui meu ,avand ca exemplu semnatura originala de pe cererea facuta de tatal meu prin care cerea eliberarea titlului de proprietate in baza leg 18 .
In Politie nu am ancredere mai degraba in Parchet sau procurori DNA ?:-/
~ Conținut șters la cerere ~
De fapt paratu a depus cerere in acelas proces pe reconventional , iar judecatoarea a cerut xpertiza topo cadastrala lucru care sa si facut ,eu as fi vrut exp grafoscopica ?
acm pot sa ii fac plangere la parchet sau DNA deoarece la vremea aceia era viceprimar ,1994-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa maxima pentru fals sub semnatura privata mariamem mariamem Buna ziua Care este pedeapsa maxima pentru fals sub semnatura privata cu scopul modificarii actului constitutiv al societatii in adunarea aga? Am ridicat ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Falsificarea unui inscris sub semnatura privata ContSters161642 ContSters161642 Am descoperit recent ca mi-a fost falsificata semnatura pe un ordin de plata si au fost retrase din cont niste sume de bani. Intre timp suma a fost ... (vezi toată discuția)