avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii recuperare concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

recuperare concediu medical

Conform Ordinului 430/2010 perioada de recuperare a indemnizatiilor platite asiguratilor care depasesc suma contributiilor datorate s-a redus de la 3 ani la 90 de zile. (art.40) Aceasta prevedere se aplica sumelor de recuperat incepand cu data intrarii in vigoare a ordinului mai sus mentionat sau si pentru sumele nesolicitate la recuperare pana la aceasta data? Se mai pot recupera sume din perioada ianuarie 2009 pana in prezent prin cerere de restituire sau prin neplata in lunile urmatoare pana la recuperarea intregii sume?



Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 09:03, 13 Iulie 2010
Am aflat ca termenul limita este 25 iulie.
Sunati si la Casa Nationala de Sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume de la fnuass - oug nr. 36/2010 tamina tamina Buna ziua, dragi colegi de forum.. Va prezint adresa pe care am trimis-o CNAS privind termenul de prescriptie al indemnizatiilor platite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Fnuass ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, ce facem cu sumele de recuperat din FNUASS, pentru care nu am depus cerere in termen de 90 de zile si pe care nu pot sa le mai recuperez incepand ... (vezi toată discuția)
Problema fnuass de recuperat in d.112 camicami camicami Buna tuturor, Am de recuperat (prin compensare ptr.ca nu am depus cerere la Sanatate ptr.restituire) sume de la FNUASS. In D.112 ,dupa completare, nu tine ... (vezi toată discuția)