Lavinia Marian 
	    	Consilier juridic

Lavinia Marian 
	    	Consilier juridic	    

Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii

Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii	    

Diana Ramona 
	    	Alte profesii

Diana Ramona 
	    	Alte profesii	    

Diana Ramona, Alte profesii
 Diana Ramona, Alte profesii 	
			~ final discuție ~
 lalea_85	                   

´buna!as dori sa-mi dati si mie un sfat.un var al meu a imprumutat 200 lei(roni)unui \"prieten\"iar acesta a refuzat sa-i returneze.pentru a-si recupera banii ... (vezi toată discuția)
	                    lalea_85	                   

´buna!as dori sa-mi dati si mie un sfat.un var al meu a imprumutat 200 lei(roni)unui \"prieten\"iar acesta a refuzat sa-i returneze.pentru a-si recupera banii ... (vezi toată discuția)

tom55	                   

As dori sa stiu  caile de atac  la o sentinta penala definitiva  si  unde sa le adresez
va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
	                    tom55	                   

As dori sa stiu  caile de atac  la o sentinta penala definitiva  si  unde sa le adresez
va multumesc si scuze (vezi toată discuția)

sam bam	                   

Avand in vedere ca in recurs s-a schimbat incadrarea inculpatului, dar acesta desi prezent in sala de judecata nu a fost audiat, cum se poate cere revizuirea ... (vezi toată discuția)
	                    sam bam	                   

Avand in vedere ca in recurs s-a schimbat incadrarea inculpatului, dar acesta desi prezent in sala de judecata nu a fost audiat, cum se poate cere revizuirea ... (vezi toată discuția)