Uof! M-am grabit si in loc sa tastez codul pentru produsul (marfa) vandut am bagat codul pentru un serviciu (pe care il efectuez mai des si........mi-a ramas in reflex).
Oare cum pot corecta ? Ma gandeam ca nefiind o suma prea mare (30 de lei) mai bine pun din buzunar decat sa fac tot felul de dosare complicate, cum am vazut ca se explica pe forum.
Totusi, are cineva idee daca as putea storna cumva bonul respectiv si sa bat altul cu produsul corect? (ca un cazul facturilor). Eu am casa de marcat Total S, dar cred ca nu conteaza asta.....
cred ca ati putea ca data viitoare sa tastati invers,ori sa dati nota explicativa pt operatiunea gresita, ori sa nu va mai faceti griji, nu sunt convinsa ca verifica cineva
Cred ca voi opta pentru o „tastare invers”, dar eram curioasa ca principiu cum ar fi corect.
Idea este ca nu imi fac griji ca ar verifica cineva, dar chiar eu sunt interesata de operarea corecta, deoarece am coduri la fiecare produs si astfel , zilnic pot vedea ce vanzari am avut si ce trebuie sa urmeaza sa comand.
VA multumesc mult pentru ajutor.