avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... raport evaluare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

raport evaluare

Sunt salariatul unei societati cu activitate secundara de evaluari proprietatii imobiliare pentru banci,persoane fizice,persoane juridice,ANRP,AVAS,etc.
Societatea a incheiat un contract de prestari servicii (evaluari proprietati imobiliare)pentru ANRP.Eu,ca expert evaluator si salariat la societatea respectiva,am primit dispozitie verbala din partea societatii sa intocmesc un raport de evaluare la o proprietate formata dintr-o casa(fara teren),beneficiar fiind ANRP,care trebuie sa despagubeasca o peroana juridica.Raportul de evaluarea fost intocmit si trimis la departamentul evaluarii al societatii pentru verificare si avizare,dupa care sa fie trimis la ANRP.Raportul nu a fost predat, deoarece valoarea a fost contestata de catre petent, decat dupa 8 luni,cu motivatia data de societate ca trebuia sa raspunda la contestatiile formulate de petent.
Dupa 8 luni de zile am primit din nou o comanda verbala din partea conducerii sa intocmesc din nou raport de evaluare la aceeasi proprietate deoarece ANRP-ul nu a primit raportul motivand ca nu a fost trimis la timp,iar piata a scazut.Diferenta dintre cele doua rapoarte de evaluare este de 15.000.euro.Acum petentul a dat in judecata societatea la care luucrez pe comercial si pe mine pe penal(abuz in serviciu in dauna intereslor persoanelor...........).
Intrebare:care este vina mea ? si ce sanse sunt ca procesul penal sa se termine favorabil pentru mine?

Alte discuții în legătură

Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)
Contestare in justitie decizie anrp alex_mn alex_mn Buna seara. Dupa foarte multi ani de asteptare matusa mea a intrat in posesia deciziei ANRP prin care, in urma evaluarii facute de un evaluator, i se propun ... (vezi toată discuția)
Legea 10 danw danw Buna ziua vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE ... (vezi toată discuția)