Buna ziua,
intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere rosii cat timp ma judec cu cei de la serviciul inmatriculari auto pentru inscrierea masinii fara platirea taxei de prima inmatriculare? precizez ca cele trei seturi de numere le-am folosit apoi am dat in judecata serviciul de inmatriculari auto si am auzit de la unu de la altul ca s-ar putea obtine procedura fiind aceasi in plus fiind nevoie la ghiseul inmatriculari auto de foaia care dovedeste faptul ca ma judec cu ei.
Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns.
:) pai uite cum sta treaba ... nu RAR-ul nu stabileste taxa auto...rar-ul stabileste doar ce euro este masina apoi ministerul de finante stabileste cat ai de plata pt prima inamtriculare..dar in conditiile in care rar-ul a scos masina euro1...ca asa ar fi motorul ca ar fi singurul motor dupa asta f care e euro 1taxa e de 1705 euro adica 75mil. spun asta ca deja am toate hartiile ...nu am facut deprecierea pt ca nu avea rost atata timp cat taxa e 1700 cu depreciere sa spun ca s-ar fi dus la 1300 suma oricum foarte mare. si la galati nu se dau nr rosii daca esti in proces cu ei pentru taxa auto...mi-au spus ca in alte judete se dau dar la galati nu. tara lu paura voda niste incompetenti o tara de retardati asta suntem...se plang ca nu au bani dar nici nu stiu sa-i stranga...sunt dezamagit ca sunt roman si ca traiesc in romania ...din multe motive nu numai astea legate de inmatriculari si altele
atuncea scuze credeam ca masina este euro 2,daca este euro 1 atata e taxa dar mi se pare ciudat ca a esit euro 1.Ziceam ca R.A.R -ul face deprecerea la taxa ca sa aflii cat scade din taxa.La cluj stiu multi care au castigat in instanta si nu au platit taxa si avocatul zicea ca e de ajuns sa castige unul din toata tara pentru a demonstra ca taxa nu este legala pentru ca o taxa de mediu cum este numita nu poate fi calculata in functie de cmc ai motorului,aici s-au strans un grup de cateva persoane care au luat un avocat sa-i reprezinte si au castigat.
Taxa auto
mihaela daniela
buna dimineata!am si eu o intrebare am cumparat o masina din Germania si zilele viitoare ii voi face RaRul apoi voi incepe procedurile de inmatriculare dar nu ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
gabiy08
buna seara. am si eu o intrebare in legatura cu taxa auto de prima inmatriculare. am cumparat un opel corsa din 1994 cu motor de 1195 cc euro 2 si as vrea sa ... (vezi toată discuția)