avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este posibil ca Tribunalul sa dea urmatorul termen ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este posibil ca Tribunalul sa dea urmatorul termen peste 11 luni?

buna seara ,se poate face ceva ca urmatorul termen de judecata sa fie dat mai normal nu dupa 11 luni ,cum se poate asa ceva este incredibil .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 14 Iulie 2010
procesul a inceput de un an de zile,acum trebuie inca 11 luni sa ajtept pentru un termen
silviu_1111 a scris:

procesul a inceput de un an de zile,acum trebuie inca 11 luni sa ajtept pentru un termen

Incercarea moarte n-are .. faceti cerere de preschimbare a termenului si veti vedea ce decide instanta.
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
eu am sunat azi la tribunal sa aflu termenul stabilit, intrebare avocatul meu stia de acest termen
silviu_1111 a scris:

eu am sunat azi la tribunal sa aflu termenul stabilit, intrebare avocatul meu stia de acest termen

Posibil sa fi stiut de acest termen ... este una din obligatiile acestuia de a fi la curent cu termenele litigiilor in care este reprezentant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere preschimbare termen ContSters147303 ContSters147303 Buna seara, Imi puteti spune in cat timp Tribunalul Buc da un raspuns la o cerere de preschimbare termen litigiu munca? Eu am obtinut un termen de judecare ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta muncii isgene isgene Bunaziua! Am inaintat o plingere privind un litigiu de munca (desfacere contract de munca abuziv indisciplinar) la judecatorie acum doua saptamini prin ... (vezi toată discuția)
Termen in instanta IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti daca este normal sa am un termen de 6 luni si jumatate de prezentare la tribunal, in urma unei contestatii depuse impotriva ... (vezi toată discuția)