avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recomandati Colegiul juridic franco-roman?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recomandati Colegiul juridic franco-roman?

As aprecia foarte mult parerile celor avizati cu privire la utilitatea cursurilor la Colegiul juridic franco-roman. Sunt candidat la Facultatea de Drept si ma intrebam daca admiterea la acest colegiu este dificila pentru ca nu am cunostiinte temeinice :)

In plus, am auzit ca aceste studii presupun atat avantaje cat si dezavantaje.
Donnez-moi votre opinion s'il vous plait:D

Alte discuții în legătură

Drept penal - as alege aceasta specializare, dar nu stiu daca pot din primul an de facultate ChloeN ChloeN Buna! A venit momentul sa ma decid in ceea ce priveste facultatea si am ales Dreptul. Din cate informatii am cules, recunosc ca Dreptul penal ma atrage foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am absolvit facultatea de asistenta sociala - 3 ani ... RCAN1996 RCAN1996 Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala - 3 ani si FACULTATEA DE ȘTIINȚE SOCIALE - MASTERAT: FILOSOFIE APLICATĂ ÎN ORGANIZAȚII ȘI MEDIUL ... (vezi toată discuția)
Studiul de drept Imanent Imanent Buna tuturor, Am vrut sa va intreb ceva in legatura cu studiul de Drept. Am 26 de ani, sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Politice din Cluj , catedra ... (vezi toată discuția)