avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card credit......
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card credit......

Buna ziua,
intreb in numele unei cunostinte.
Persoana are un card de credit,de pe care bineinteles a luat banii,pentru nevoi urgente personale si inca nu achitat nimic din suma.Persoana a plecat la munca in strainatate,unde salariul pe care-l va lua,va intra pe card.Exista posibilitatea ca banca din Romania sa-i faca poprire pe suma intrata in contul din strainatate?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Poprire cont mickeysol mickeysol Buna ziua! Am tot cautat pe site un raspuns la problema mea si tot nu sunt lamurit, va rog sa ma ajutati. Am facut un credit pentru nevoi personale acum 5 ani ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu la unicredit pentru datorie la brd Robert_tm Robert_tm buna, problema mea este urmatoare: mi-am facut acum cativa ani un card real la banca1, am pltit ratele lunar pana acum aproximativ 1 an cand am avut accident ... (vezi toată discuția)
Poprire fara hotarare judecatoreasca hotnog_ionut hotnog_ionut in anul 2007 am contractat un card de credit la banca. luna aceasta mi-a oprit intreaga suma care imi intra pe cardul de salar, acesti bani sunt norma de hrana ... (vezi toată discuția)