avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cresterea TVA-ului afecteaza pretul masinilor noi cu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cresterea TVA-ului afecteaza pretul masinilor noi cu contract inainte de 1 iulie?

Am facut un contract de achizitionare a unui autoturism prin programul Rabla inainte de 1 iulie 2010. As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc TVA-ul pentru intreaga suma de bani inclusiv avansul adica cele trei tichete valorice+2000RON sau doar pentru suma care a mai ramas?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:41, 19 Iulie 2010
Depinde de modul cum este redactat contractul.
Contactati Dealerul, negociati si clarificati situatia.
Informatine si pe noi despre evolutia spetei
eu am un contract de leasing si luna aceasta factura a venit cu suma conform scadentarului,la care s-a calculat tva de 24%.
facturile de avans vor fi regularizate, iar factura de livrare va contine tva 24%.
din pacate va trebui sa achitati noua cota de tva in intregime.
~ Conținut șters la cerere ~
TVA RAMANE LA 19% PENTRU MASINILE PLATITE INAINTE DE 1 IULIE

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Regularizare tva la factura de leasing lunara si valoare reziduala stefan-neagu stefan-neagu Buna ziua, Acum 4 ani am incheiat un contract de leasing cu Porsche Leasing pentru achizitia unui automobil. Pana la rata 46 inclusiv facturarea s-a facut in ... (vezi toată discuția)
Tva 24% in loc de 19% ? bullred bullred Am comandat o masina acum cateva zile si am primit un \"Bon de Comanda\" in care se specifica partile contractante, adica fabrica masinii (Dacia) si eu, ... (vezi toată discuția)
Limitare tva la leasing dupa 1 iulie camicami camicami Observam ca alin. 4 al art. 145^1 precizeaza ca limitarea se aplica inclusiv in situatia in care au fost emise facturi si/sau au fost platite avansuri, pentru ... (vezi toată discuția)