avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale expozitie foto 3d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

expozitie foto 3d

doresc sa deschid o expozitie de fotografie si am nevoie de indrumare.
detin o firma care are printre obiectele de activitate care pot fi activate :activitati fotografice.detin o colectie de fotografii impresionante 3d ( facute de mine) pe care doresc sa le fac publice.intentionez sa inchiriez un spatiu la mare pentru expozitie dar nu stiu ce alte acte si proceduri trebuiesc indeplinite pt asta(nu sunt fotograf profesionist).ma gandesc de asemenea la un pret pe bilet de intrare (7-8 lei).puteti sa imi oferiti ceva detalii pt aceasta expozitie foto?
ps.vreau sa ofer si ochelari 3d pt vizionare foto la intrare iar pt pastrarea lor as face biletul 10 lei.
Cel mai recent răspuns: bran-andrei-dumitru , utilizator 13:09, 19 Iulie 2010
Nu conteaza detalii despre bilet sau preturi in acest forum. Iti va trebui codul CAEN 8230 - Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor, Cu el poti face expozitii de orice tip si fel, si poti chiar vinde piese din expozitie si bilete cu acest cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expozitie Emanuel Ene Emanuel Ene Buna ziua , ma intereseaza sa organizez expozitii de insecte , etc . Dar nu stiu ce am nevoie pentru a incepe . Ma gandesc daca ar trebuii sa imi deschid o ... (vezi toată discuția)
Srl-uri flocanelu flocanelu Cu un SRL cu cod Caen 8230 : - poti sa canti la nunti, boteze, jocuri...? - trebuie diploma care sa ateste ca am facut un curs de orga, taragot...? - ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii administrative scorus69 scorus69 Buna ziua se poate deschide un PFA de depunere acte in numele unor persoane juridice la ONRC in baza unei delegatii sau procuri ? -daca da ce cod caen ... (vezi toată discuția)