avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expozitie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expozitie

Buna ziua , ma intereseaza sa organizez expozitii de insecte , etc . Dar nu stiu ce am nevoie pentru a incepe . Ma gandesc daca ar trebuii sa imi deschid o firma sau ceva in genul. Imi puteti oferii niste informatii ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 11 Februarie 2019
Daca percepeti taxa de intrare, aveti un spatiu inchiriat unde expuneti, etc., castigati niste bani si platiti chirie plus utilitati, etc. trebuie sa deschideti o firma la Registrul comertului si sa declarati activitatea la fisc.
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

CAEN 8230 - Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce caen trebuie pt targ auto? fostaautobaza1 fostaautobaza1 avem un teren betonat unde vrem sa organizam un targ auto ce CAEN ne trebuie (vezi toată discuția)
Cod caen organizare expozitii blindguardian blindguardian Buna ziua Am o colectie de Retro IT si din cand in cand organizez expozitii in diverse locatii in tara. Momentan sunt doar persoana fizica neautorizata si ... (vezi toată discuția)
Cod caen organizare evenimente corporate mffurtuna mffurtuna Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu codul caen sau codurile caen pentru organizarea de evenimente corporate (seminarii, conferinte, etc)? Este nevoie de ... (vezi toată discuția)