avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii vechime in campul muncii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

vechime in campul muncii

La calcularea vechimii in campul muncii se ia in considerare:
1.Incapacitate temporara de munca
2.Perioada de crestere a copilului?
3.Somajul?
In ce legislatie trebuie sa gasesc acest lucru.....;)
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 12:51, 14 Iulie 2010
Concediul medical acordat in baza O.U.G. nr. 158/2006, precum si concediul pentru cresterea copilului acordat in temeiul O.U.G. nr. 148/2005, perioada efectuarii stagiului militar in conditiile Legii nr. 46/1996, respectiv perioada in care o persoana a beneficiat de indemnizatie de somaj potrivit Legii nr. 76/2002, sunt asimilate stagiilor de cotizare in sistemul asigurarilor sociale de stat, asigurarilor de sanatate, respectiv asigurarilor pentru somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul dupa concediu crestere copil gya_b_81 gya_b_81 Buna ziua, as avea o nelamurire referitor la stabilirea dreptului de somaj, respectiv daca se ia in considerare concediul de maternitate si concediul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil officinalis officinalis Buna ziua. Am o situatie mai speciala....Pe 31 iunie am terminat facultatea, pe 17 iulie, dupa ce am primit o adeverinta ca am trecut examenul de licenta, am ... (vezi toată discuția)
Concediu ardaco ardaco daca un salariat a avut in cursul unui an concediu medical 90 zile , cat concediu de odihna mai are dreptul ? ( in mod normal ar fi avut 21 zile ) (vezi toată discuția)