avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile gravidei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile gravidei

Am citit ca odata cu depunerea primului prenatal se depune si o cerere de acordare a compensatiei de 15% din salariul brut. Noi in institut avem contractul nostru colectiv de munca in care nu am gasit acest articol. Am inteles ca nu au voie sa treaca in aceste contract mai putin decat in Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010?? Daca este asa ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Drepturile gravidelor alexandra_geanta alexandra_geanta Am citit ca odata cu depunerea primului prenatal se depune si o cerere de acordare a compensatiei de 15% din salariul brut. Noi in institut avem contractul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate-diferenta de 15 % cove_adrian cove_adrian Buna seara! Sotia mea a intrat in concediul prenatal si am dori sa stim, daca va primi 85% din venitul brut din partea statului, ce se va intampla cu restul ... (vezi toată discuția)
Cerere compensatie 15% concediu maternitate ganca ganca din 12.martie 2010 sunt in prenatal am citit pe net ca exista o cerere prin care se solicita o compesatie de 15% din salariul brut pt gravide(mame) aflate in ... (vezi toată discuția)