avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Art. 29 din Legea nr. 47/1992
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Art. 29 din Legea nr. 47/1992

Buna seara! Sper ca sunt unde trebuie.
Exista vreun termen in care CCR trebuie sa se pronunte asupra unei exceptii ridicate de o instanta (tribunalul teritorial hunedoara) ?
Cel mai recent răspuns: stelarman , utilizator 08:44, 3 Ianuarie 2011
Sigur ca Legea nr. 177/2010 va produce efecte, dar numai in cazul litigiilor in care CCR nu a fost sesizata inca. In speta dvs. nu are cum sa produca efecte, ar insemna ca prevederile ei se aplica retroactiv.
multumesc! speram sa fie altfel; au trecut mai bine de 6 luni si inca nu avem un raspuns de la ccr.
este in vigoare legea 177/2010 :stunned: azi am vazut la tv ca inca se mai discuta ?
ce trebuie inteles ?
are aplicabilitate si pentru procesele aflate deja pe rolul instantelor de judecata?
Legea 177/2010 a intrat in vigoare la 7 octombrie. De la televizor nu este nimic de inteles, intrucat nici ei nu stiu despre ce discuta. Am scris in mesajul precedent ca va produce efecte in cazul litigiilor in care CCR nu a fost inca sesizata (nu s-a pronuntat instanta prin incheiere in acest sens).
www.avocatnet.ro/content/art...
stiu asta, insa n-am ce sa cred decat ca Dl. prim-ministru se afla in permaneta la bara in sala de judecata :hammer:
poate ca nu stie ... aaa apropo' cum il mai cheama !? :D

Alte discuții în legătură

Art. 29 al.5 din legea 47/1992 se aplica daca a fost invocat inainte de 01.07.2010 florindbro florindbro In cadrul procesului de insolventa, in recurs am invocat o exceptie de neconstitutionalitate si aplicarea art.29 al.5 din Legea 47/1992. cererea a fost ... (vezi toată discuția)
Exceptiile de neconstitutionalitate si insolventa florindbro florindbro Exceptiile de neconstitutionaliate-admisibile- pentru articole din legea insolventei pot suspenda executarea procedurilor de insolventa? (vezi toată discuția)
Exceptie de neconstitutionalitate Ivascu Ionel Ivascu Ionel pe data de 22.04.2010 am avut un termen de judecata la un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti. La acest termen dejudecata s-a discutat cererea de ... (vezi toată discuția)