avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA radiat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA radiat

Buna ziua
Am avut un pfa inregistrat ca platitor de tva, care a fost radiat de ORC deoarece nu am depus la timp acea cerere de modificare a codurilor CAEN.
Mentionez ca datorii catre Administratia Finantelor nu aveam la momentul radierii ci doar catre furnizori. Ma intereseaza sa stiu care este metoda legala prin care pot transfera stocul de marfa existent unui AF sau I.I. in cazul in care infiintez unul si cum pot achita datoriile catre furnizorii pf-ului radiat. Multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile dvs.

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa 18.03.2019 - coduri caen Ping2 Ping2 Buna seara, Ma adresez catre dvs cu speranta ca ma veti putea sfatui in legatura cu urmatoarea situatie - Astazi am fost la ONRC si pe certificat constator am ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a bunurilor personale pentru neachitarea tva-ului. Alexa89 Alexa89 In data de 13 martie 2009 am depus cerere de radiere a unui AF, in data de 17 martie 2009 radierea a fost efectuata, iar noi am ridicat actul in 20 martie ... (vezi toată discuția)