avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna in cazul demisiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna in cazul demisiei

Buna ziua, as dori sa aflu in cazul in care iti dai demisia de la lucru, iar concediul de odihna atat pentru anul trecut cat si pt cel in curs, nu a fost luat, se primesc banii pe acele zile sau nu?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 14:49, 15 Iulie 2010
Buna ziua.Da se primesc banii pe zilele de CO neefectuate
trebuie sa faci cerere pt a-ti fi platit concediul de odihna neefectuat pt anii 2009-2010;
pt 2010 iti vor calcula pana la data incetarii contractului individuala de munca
daca nu ti-i dau de buna voie ,faci actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co. neefectuat lefteriu_adrian lefteriu_adrian Buna ziua. daca in 2009 nu am beneficiat de nici o zi din concediul de odihna, iar in 2010, mi-am luat 10 zile de concediu, e normal sa nu se scada din zilele ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna Adrian Frentiu Adrian Frentiu buna ziua va intreb,daca in anul 2009 nu am consumat toate zilele de concediu,pot beneficia de restul zilelor anul acesta s-au in cazul incetarii ... (vezi toată discuția)
Zile concediu anul trecut LEONY2003 LEONY2003 Bna ziua Lucrez la o firma multinationala din septembria anul trecut si in cursul anului trecut nu mi s-au dat zilele de concediu pe motiv ca este mult de ... (vezi toată discuția)