avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hotarare executare silita societate telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

hotarare executare silita societate telefonie mobila

pe data de 15 iulie 2010 am primit o hotarare de executare silita la cosmote romania de la firma asset portofolio servicing in valoare de 1347.37 , pana la data de 23.07.2010 plus penalitati aferente . nu pot sa platesc pt ca nu am pt ce sa platesc odata ce nu mai aveam telefonul si nu mai am consumat credit pt ca aveam minute
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
viorel, utilizator
verificati actele, pentru ca nu cred ca este executare silita. Ati fost dat in judecata???
Firmele de recuperari se folosesc de tertipuri genul "agent executare silita" sau "birou executare".
Verificati acest lucru. Sunteti in prezenta unei executari silite, daca ati fost dat in prealabil in judecata, si au impotriva dvs. un titlu executoriu, si apoi trebuie sa verificati antetul unui executor judecatoresc, si sa aveti un numar deexecutare silita
@viorel

interventie moderator

Va rog frumos sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie.Accesati optiunea editare, pentru stergerea denumirilor societatilor.
In acest forum, se discuta ideea si nu persoana juridica.

Notificati in scris furnizorul de telefonie mobila si precizati motivele pentru care refuzati plata sumelor respective.Nu ne-ati spus daca acel debit reprezinta c/v abonament telefonie mobila...nu prea vad legatura cu furtul telefonului mobil ci mai degraba cu "nesuspendarea serviciilor de telefonie mobila" la cererea dvs.

Daca sunt clauze abuzive in contract, puteti sa va prevalati de existenta acestora si sa va judecati, pe acest aspect, cu operatorul de telefonie mobila.

Contractul privind furnizarea de servicii de telefonie mobila, nu este titlu executoriu, in sensul legii, astfel ca nu-mi pare a fi legala "executarea silita" despre care ne spuneti, poate insa, ati omis sa ne precizati ca v-ati judecat cu "creditorul"...
nu m-am judecat cu nimeni doar mi-a venit o hotarare de la firma asset portofolio servicing si pe marginea hotararei scrie ,, pericol de executare silita "
pericol de executare silita...... deci nu sunteti executati silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie din 2003 dany1965 dany1965 bunaziua, imi vine o instiintare acasa ca am de platit 3700 de lei della asset portofolio servicing dar nu stiu sa imi explice pentru ce am de platit suma ... (vezi toată discuția)
Datorie la societate telefonie mobila donisa donisa O pensionara a facut abonament la companie de telefonie mobila pt o nepoata care din iunie 2009 nu a mai platit factura in val. de 240 lei si acum doamna a ... (vezi toată discuția)
Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată ... Lauramoro Lauramoro Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată acum câteva luni, AXFINA ROMANIA SRL, cum că aș avea la ei o datorie de peste 3000 de ... (vezi toată discuția)