am si eu o problema.. de 2 ani primesc mesaje pe tel .mobil de la o persoana pe care nu o cunosc... si ma ameninta ca trimite sotului meu diverse probe si dovezi incriminatoare legate de viata mea din timpul facultatii... stiu ca ma urmareste in mod constant deoarece este la curent cu tot ce fac in viata personala ... am ajuns la limita nebuniei ...nu stiu cine este si nu stiu cum sa fac sa aflu ..daca sun pe acel nr de tel nu raspunde niciodata sau este inchis... va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ..ce as putea face ...sa merg la politie sa fac o plangere pe numele unei persoane necunoscute ??? nu se poate ..cum pot afla cine este posesorul acelui nr de telefon???
aplauze pentru gi_jane2 un simplu search pe google a fost de ajuns :) cred ca acea persoana are ceva sau pe cineva de impartit cu dvs. ... ar trebui sa va interesati mai adanc despre cine este si de unde va cunoste si sa va rezolvati problemele pentr a nu mai avea "emotii" !
Totusi ( mereu exista un totusi stiu ) nu as vrea sa fiu tocmai bagaret dar de ce nu ati incercat sa vorbiti cu sotul dumneavoastra ... sau este o parte a vietii ce nu trebuie aflata ? Pentru ca dupa locul unde s-a gasit numarul de telefon eu am ceva dubii :) ! Cu respect Mircea
va multumesc pentru mesaje ...o sa incerc cu o plangere la politie desi nu cred ca se va rezolva nimik si probabil vor mai si rade de mine ..caci asa e la noi .. cu sotul am vorbit anul trecut cand au inceput mesajele... a spus ca nu-l interseaza acea parte a vietii mele ...dar ma intereseaza pe mine ..pentru ca am impresia ca cineva isi bate joc de mine si vreau sa aflu cine ...
@lidia31, va rog sa editati mesajul care contine numarul de telefon al persoanei care spuneti ca va santajeaza si sa il eliminati. @gi_jane, va rog sa nu pubicati nume de persoane, fiind contrar regulamentului de postare. Va multumesc.
@lidia 31, nu ar fi mai simplu sa va schimbati numarul de telefon? Anuntati doar persoanele in care aveti incredere despre schimbare .Daca totusi veti primi si pe noul nr. mesaje probabil ca este cineva apropiat dvs. Faceti plangere la politie, organele de cercetare vor efectua cercetari, este datoria lor sa incerce sa descopere cine va face viata grea. Santajul este o infractiune cu un grad ridicat de pericol social iar faptuitorul trebuie tras la raspundere penala.
@lidia. daca dmv. ati publicat mesajul,pe acel site,va rog sa recunoasteti.ca sa nu nne mai implicam degeaba.pentru ca exista si posibilitatea ca cineva sa il fi publicat pentru a va crea probleme.daca chiar nu ati publicat mesajul,si nu aveti o astfel de meserie.va ajut eu.
poate nu ati inteles bine ...eu primesc mesaje de pe acel nr de telefon ... posesoarea/posesorul acelui nr . ma deranjeaza ..nu eu pe ea/el. .... eu am incetat sa raspund la acele mesaje inca de anul trecut ... am crezut ca se va opri si persoana respectiva.. dar vad ca nu ..mesajele continua sa soseasca... cu regularitate.. am o familie si nu vreau sa mi fie destramata ..cand suntem tineri toti facem greseli... doar asa invatam... daca ma puteti ajuta ..astept sa ma contactati pe email .. multumesc