Am avut o firma de constructii pe care am cesionat-o.Actele au fost depuse in14.06.2010,si sa-u incheiat in 21.06.2010. S-a trecut societatea intrun alt judet,s-a scimbat pina si numele,am predat toate actele,am primit copii dupa actele noi,inclusiv CERTIFICAT CONSTATATOR cu noua denumire a firmei.
In data de 07.07.2010 am fost chemat la FINANTE pentru a-mi spune ca am control financiar. Le-am explicat ca am cesionat firma le-am dus copii dupa acte,dar ei au spus ca tot vor face control cu ceea ce au in baza de date. Ieri adica in 15.07.2010,ma-u sunat sa merg la discutia finala sa semnez actul de control si mi-au spus ca am o suma frumusica de plata in urma controlului.Am decis sa nu merg si sa semnez le-am spus ca eu nu mai am nici o calitate cu firma respectiva,mai ales ca nu am nici un act.CE SE VA INTIMPLA IN CONTINUARE CE RISC AM EU.La momentul cesiunii noul administrator a verificat actele si a luat la cunostinta toate problemele firmei pe care a spus ca si le va asuma,este trecut chiar si in hotarirea depusa la REGISTRUL COMERTULUI.
CE TREBUIE SA FAC IN CONTINUARE?
Cesiune firma
liviusss
Buna ziua!
Am si eu o intrebare! Nu ma prea pricep la partile economice si legale date de cesionarea unei firme.
Pe scurt, am o firma pe care am avut o ... (vezi toată discuția)
Cesionare firma
mariab51
in dec 2008 am cesionat firma unei pers care acum are probleme legate de ac firma,e srestat si cercetet ,la data cesionarii firma avea datorii numai la stat ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala?
anucy
IN 2007 AM INFIINTAT O FIRMA ,PE PARCURS AM DESFASURAT O ACTIVITATE DE PRESTARI SERVICII,DAR FOARTE PUTIN PT CA NU NE-AM MAI INTELES CU COLABORATORUL.AVEAM 7 ... (vezi toată discuția)