avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită factura neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

factura neplatita

Buna ziua
Acum cativa ani nu am platit o factura de 200 lei(fact. pe pers. fizica),cu timpul valoarea facturii a ajuns la 25.000 lei (nu stiu cum) din care totusi am platit lunar in jur de 10.000lei.Acum de 3 luni nu am putut plati nimic si as vrea sa stiu ce se intampla daca restul nu platesc? #-o
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 11:54, 16 Iulie 2010
va creste din nou
Buna ziua!
Factura a fost emisa în baza unui contract?
Trebuie vazuta clauza care prevede penalitatile de întarziere, de asemenea trebuie sa existe o clauza care sa prevada ca penalitatile..cuantumul lor poate depasi cuantumul debitului...depinde si in ce baza ati platit...? a existat un titlu executoriu...sau ati platit ca v-a mustrat constiinta...daca exista o hotarare trebuie vazut cum este data..ca si regula...se vor aplica din nou penalitati de int/rziere la debitul ramas..sau dobanda legala daca nu exista un contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii georgetb georgetb Buna seara. Am o firma care a ramas cu ceva datorii la distribuitori in valoare de 2100 ron,acestia din urma au bagat firma in insolventa si aceasta mi-a ... (vezi toată discuția)
Regimul juridic al facturii fiscale oxxa oxxa Poate fi factura fiscala considerata contract ? Pot recupera in instanta, in baza facturii fiscale atat debitul mentionat in ea cat si penalitatile de ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)