Buna ziua .Doresc sa beneficiez de posibilitatea de inscrie in circulatie ,fara plata taxei de prima inmatriculare ,a unui autoturism cu norma Euro2 recent adus din Franta.Autoturismul are deja facuta C.I.V. si RAR-ul in Romania,are actele traduse si am primit raspunsul negativ la cererea facuta catre DRPCIV Bucuresti .Din acest punct ,vreau sa stiu care sant pasii de urmat pentru a obtine decizia defitiva si silirea DRPCIV la inscrierea autoturismului in baza ,,obligatiei de a face,, .In cat timp se poate obtine acest lucru de la instanta din Bucuresti si cat costa? Am nevoie si de cateva sugestii in privinta unei persoane cu experienta in acesta zona si care sa ma reprezinte in instanta .Va multumesc pentru atentia acordata.
Se poate cere in instanta inmatricularea autoturismului dvs. fara plata taxei de poluare,deoarece aceasta taxa instituita prin OUG.50/2008 cu cele doua modificari ulterioare, este discriminatorie. S-au cistigat deja procese pe aceasta tema.
Trebuie sa stiti cum sa formulati actiunea si legile care va dau acest drept.
Un astfel de proces poate dura intre 3 si 6 luni in functie de gradul de ocupare al instantelor.Contactati-ma si va voi da mai multe detalii. Adresa de e-mail este misterxs2000@yahoo.com.
Taxa auto
miclovan
in anul 2008 am cumparat un autoturim din UE pentru care am achitat incepand cu 01.07.2008 o taxa auto de apx 900 euro.
acum in 2011 ma judec cu finantele ... (vezi toată discuția)