avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport pt copil
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport pt copil

pt a face pasaport unui copil de 5 luni am nevoie de hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in original si copie; daca nu sant casatorita cu tatal copilulu
Cel mai recent răspuns: creatza_ani2008 , utilizator 00:15, 22 Iulie 2010
Sau acordul tatalui ( daca nu aveti hotarare jud.) prin procura la notar.
multumesc pt sfat si mai astept sugesti :D:D:D:D
puteti sa asteptati, dar nu sunt alte posibilitati (legale) pt a-i face pasaport. ori aveti hotarare de incredintare, ori isi exprima tatal acordul , prin declaratie la notar.
asta, daca tatal nu a decedat...
tatal copilului e plecat la munca in italia si vrem sa mergem la el in vizita si vreau sa ii fac pasaportul si el nefiind in romania sa isi dea acordul.poate sa imi trimita procura legalizata de acolo iar eu sa o traduc aici si sa ii fac pasaportul?
sa mearga la ambasada/consulat si sa dea declaratia acolo. daca da declaratia la notar, se apostileaza acolo, apoi o traduceti dvs
trebuie sa-si exprime acordul si pt a-i face pasaport si pt iesirea copilului din tara.

Alte discuții în legătură

Procura pt iesirea copilului din tara alysha22 alysha22 buna ziua. as dori sa intreb daca procura pt iesirea copilului din tara doar cu un parinte (cu acordul celuilalt parinte) poate fi valabila pana la 18 ... (vezi toată discuția)
Buna ! vreau sa ii fac copilului de 12 ani pașaport... sunt ... NicoVanea NicoVanea Buna ! Vreau sa ii fac copilului de 12 ani pașaport... Sunt divorțată, custodie comuna,însă tatăl copilului este la 400 km de noi și nu vrea sa vina in ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)