Buna ziua.
Eu si sotul meu am decis sa divortam prin acord comun. Nu avem copii si nici bunuri comune.
Am si eu 2 intrebari:
1. Avem de gand sa depunem cererea de divort saptamana viitoare - se poate avand in vedere ca e vacanta judecatoareasca?
2. Cand depunem cererea, ni se spune si data programata pentru infatisare? Sau trebuie sa asteptam citatia ca sa aflam data?
Depuneti cererea in cele 2 zile cu program de inregistrare a acesteia..termenul il veti regasi pe site-ul judecatoriei sau prin citatia pe care o primiti .
Pe perioada vacantei judecatoresti se judeca cauze urgente si fond funciar in principal insa daca veti avea termenul prin primavara se poate face o cerere de preschimbare pentru motive temeinice .
succes
Am vazut ca la Jud. sector 3 dosarele de divort depuse in 15.07 au primit termen
- 09.12.2010 - divort prin acord
- 20.01.2011 - divort prin acord
- 03.02. 2011 - divort (cu copii).
:sorry:
Oricare ar fi termenul primit, puteti sa faceti cerere de preschimbare a acestuia - de exemplu puteti motiva prin faptul ca unul dintre viitorii fosti soti doreste sa se recasatoreasca sau sa plece din tara. Cine stie, poate pana in primavara va razganditi!:)
Divort
Clara Bolintineanu
Sotul meu a inaintat actiune de divort in luna Iulie 2010 .
Termenul stabilit pentru prima infatisare a fost dat pentru luna Aprilie 2011.
Eu a-m inaintat o ... (vezi toată discuția)