lulu_79 a scris:
multumesc frumos pt raspuns,
politistul care mi-a pus intrebarile mi-a spus sa merg la camera de comert sa cer toate informatiile despre aceasta firma sugerandu-mi ca cei de acolo m-i le vor da, eventual o copie a datelor despre societate, ca dora e pe numele meu.
eu in schimb ma tem sa fac asta pt ca desi e pe numele meu nu e a mea. ma gandeam sa merg la dna sa fac o sesizare acolo.
Sa nu mergeti.. A merge sa cereti date la RC despre firma, este ca un inceput de recunoastere ca este a dvs. Pe de alta parte... nu trebuie sa uzati , sa va folositi de aceasta incurcatura sa aflati date despre o societate despre are ati spus ca nu este a dvs.
Organul de cerceare sau urmarirea penala, este dator sa ceara toate datele, la orice institutie, pentru ca el face cercetarea sau urmarirea in acel dosar. Nu pot sa va impuna sa faceti ceva in locul lor.. NU aveti nici o tangenta cu acea firma, deci purtati-va ca atare...
Pentru ca se cerceteaza activitatea firmei, timp in care s-a constatat ca faptuitorii si-au ascus indentinatea si s-au folosit de a dvs, desigur ca se extine cercetarea si pentru aceasta infractiune. Puteti sa adaugati la dosar o plangere, in care sa specificati ca odata cu identificarea faptuitorului, sa se tina seama de plangerea dvs, pentru prejudiciul creat pe latura civila,petru ca tot de la ei, veti afla in final cine este faptuitorul impotria caruia va indreptati cu pretentii (daune morale )