avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 caen activitati fotografice si vanzari aparate foto
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

caen activitati fotografice si vanzari aparate foto

buna ziua.detin o firma care are ca si obiect principal de activitate intermedieri financiare(caen 6619) si doresc sa ma reorientez spre fotografie .pt asta imi pot activa caen-ul de activitati fotografice pe care il am in statut dar vreau sa comercializez si aparate foto.cum se impaca serviciile (intermedieri financiare si activitati fotografice) cu comertul de aparate foto???eu nu sunt platitor de tva acum dar odata cu trecerea in domeniul de vanzari bunuri (foto/video) se schimba ceva??? va rog sa ma ajutati!!!multumesc
Cel mai recent răspuns: bran-andrei-dumitru , utilizator 12:59, 19 Iulie 2010
Codul CAEN 7420 - Activitati fotografice

- Iti permite: sa fodografiezi (fotografii pentru pasaport, scoli, nunti, ziare si reviste, case de moda, turistice si ocazionale, fotografii aeriene etc.) de asemenea iti permite sa filmezi (video) (nunti, intalniri de afaceri etc.).
- Iti permite sa procesezi filmele: developarea de film, printare de fotografii, prelucrarea acestora pentru clienti etc. si comercializarea lor (inclusiv serviciile prestate acelui client).

Pentru a putea vinde aparatura electronica ex: aparatura foto, aparatura video, aparatura audio etc. iti trebuiesc alte coduri CAEN 4743 - Comert cu amanuntul al echipamentelor audio/video in magazine specializate Si cel mai bun lucru e sa iti adaogi si urmatorul cod CAEN prin care poti vinde orice produse alimentare si nealimentare fara limita de produse, cantitate etc.: 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen filmari video nunti etc florentin86 florentin86 Buna ziua, de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil Codul caen ales de acestia este \"Activitati fotografice 7420\" desi eu fac ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere cabina foto evenimente lalex lalex Buna seara! imi puteti spune codul CAEN pentru servicii de inchiriere cabina foto evenimente? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)