avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

vreau sa plec de la firma la care lucrez, intrucat nu pot sa lucrez in condiitiile pe care mi le ofera. Acum nu vrea sa imi semneze demisia si sustine ca el m-a platit sa face ceva si eu nu am facut, dar eu nu am semnat nimic ca as fi luat la cunostiinta de sarcinile pe care crede ca trebuia sa le fac eu. si sustine ca am eu sa ii dau bani. specific k este un om bolnav cu nervi.
ce pot face.?
Cel mai recent răspuns: negrila , utilizator 13:05, 19 Iulie 2010
multe multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie gay@ gay@ Buna ziua As dori sa plec de la firma in care lucrez , prin depunerea demisiei. Si as vrea sa nu respect partea din contract care spune ca trebuie sa stau ... (vezi toată discuția)
Demisie apostol valentina apostol valentina buna ziua.va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat daca se poate.am plecat de la firma unde am lucrat in luna februarie motivul fiind neplata salariului.nu am ... (vezi toată discuția)
Lichidarea la zi iulyya19 iulyya19 buna am si eu nevoie de ajutorul vostru,am o prietena si vrea sa isi bage lichidarea la zii dar ii este friga sa nu ii scrie ceva in contract de munca. se ... (vezi toată discuția)