avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... revizie gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

revizie gaze

Buna ziua,
Am inchiriat un apartament (in care locuiesc) cu contract de inchiriere,in acest contract se specifica sa platesc utilitatile:consum de:apa,gaze,curent,intretinere la asociatie pe care le-am si achitat lunar la datele scadente binenteles,luna trecuta a venit cineva de la gaze a facut o revizie si proprietarul apartamentului imi spune ca trebuie sa achit eu acest serviciu ca face parte din utilitati.....ce puteti sa imi spuneti despre acest subiect? A cui este obligatia? a chiriasului s-au a proprietarului apartamentului
Cel mai recent răspuns: aaalinaaa , utilizator 09:29, 21 Iulie 2010
Pai daca nu i s-a facut verificarea, din practica va spun, o sa plateasca cel care o sa fie in apartament la urmatoarea verificare.
in cazul meu este altceva,eu am inchiriat apartamentul de la proprietar...nu de la stat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrigaz-revizie ContSters48919 ContSters48919 Distrigazul a introdus printr-un ordin A.N.R.E. 5/16.04.2009 obligatia persoanelor fizice de a incheia un contract de verificare/revizie cu ei la intervale de ... (vezi toată discuția)
Revizie instalatie gaze in scara unui bloc daksan daksan Pe aceasta scara exista 2 instalatii de gaze. Pe cea initiala au ramas doar 4 consumatori al caror consum este platit de asociatia de proprietari. Pe cealalta ... (vezi toată discuția)
Coloana de gaze veche - parte comuna pentru toata lumea sau doar pentru cei care o folosesc yoko49 yoko49 In blocul in care locuiesc sunt 144 apartamente iar 118 dintre acestea au contuare pentru gaze (contract cu distrigaz ) . Din cele 26 de apartamente ramase 7 ... (vezi toată discuția)