kyrradan 
	    	Utilizator

kyrradan 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Vasile A.	                   

Am avut un accident de circulatie in urma caruia am ramas cu diferite cicatrici pe fata,osul de la fata strivit,fractura de bazin si de acetabul,adica o sa ... (vezi toată discuția)
	                    Vasile A.	                   

Am avut un accident de circulatie in urma caruia am ramas cu diferite cicatrici pe fata,osul de la fata strivit,fractura de bazin si de acetabul,adica o sa ... (vezi toată discuția)

aurel_vitza	                   

Am depus dosarul pentru obtinerea despagubirilor conform L.  10 şi până în prezent nu am primit nici un răspuns de la ANRP din anul 2009 când ni se mai ... (vezi toată discuția)
	                    aurel_vitza	                   

Am depus dosarul pentru obtinerea despagubirilor conform L.  10 şi până în prezent nu am primit nici un răspuns de la ANRP din anul 2009 când ni se mai ... (vezi toată discuția)

carmen marian	                   

Buna. 
    As dori sa rog oameni care cunosc cum functioneaza Curtea Europeana a Drepturilor Omului din Stasbourg Franta.
Am o sentinta data in Romania ... (vezi toată discuția)
	                    carmen marian	                   

Buna. 
    As dori sa rog oameni care cunosc cum functioneaza Curtea Europeana a Drepturilor Omului din Stasbourg Franta.
Am o sentinta data in Romania ... (vezi toată discuția)