avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... abonament orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

abonament orange

Sunt abonat la orange de 10 ani. Anul trecut mi-am reinnoit contactul pentru 2 ani, in ideea sa imi achizitionez un telefon la un pret mai bun. Dupa 4 luni, cind telefonul era disponibil pe stoc, domnii de la orange voiau sa imi reinnoiasca contractul cu inca 4 luni. Nici pina in momentul de fata nu am ajuns la o concluzie cu ei. Nu poti discuta cu o persoana cu drept de decizie, doar simpli opertori care te trimit sa faci reclamatii. In concluzie, am ramas cu un contract pe 2 ani, fara telefon si cu un gust amar. Singurul motiv pentru care am incheiat pe 2 ani, a fost sa cumpar un telefon mai ieftin, nu am beneficiat de nici o promotie. Puteam la fel de bine sa inchei contract pe 1 an. Dupa nenumarate sesizari la orange(fax, email), am primit un raspuns scurt si sec. Ne pare rau, nu putem anula contractul.
Concluzia ? Nu le pasa de nimic, vor doar banii de la tine
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:15, 20 Iulie 2010
contractul cand l-ati semnat ati fost la un orange shop sau prin telefon ?
daca ati prelungit contractul prin telefon atunci acea convorbire automat este inregistrata si atunci ati discutat si despre detaliile in care va prelungiti contractul si le solicitati sa asculte convorbirea si sa vedeti ce oferte va fac.
nu au cum sa nu va ofere numic atat timp cat ati prelungit contractul pe 2 ani .
in cel mai rau caz s-ar fi prelungit automat la expirarea perioadei contractului dar nu e nimeni nebun sa incheie contract pe 2 ani fara un beneficiu.
succes
am prelungit la un orange shop pentru achizitionarea unui anumit tip de telefon insa in acel moment modelul respectiv nu era pe stoc urimind sa revin dupa telefon in 2 saptamini , ulterior am revenit de citeva ori insa de fiecare data cind veneam mi se spunea ca telefonul nu este pe stoc ...intre timp am achizitionat telefonul respectiv de la o alta companie ...intrebare! cum fac sa anulez contractul tinind cont de faptul ca ei nu au respectat conditiile ca si timp. In momentul de fata nu beneficiez de nimic la prelugirea acestui contract.
singura varianta ar fi aceea ca in contractul de prelungire sa se specifice faptul ca vi se ofera un telefon la pret promotional .
daca nu vi s-a dat acest telefon sesizati pe cei de la orange care va spun eu ca desi am vorbit in 3 zile cam 6 ore si am auzit muzica aceea de te pune pe asteptare de am invatat-o pe de rost dar pana la urma a fost asa cum am vrut eu.
faceti o notificare scrisa catre orange pe care o depuneti la orange shop si in care specificati nemultumirile dvs si solicitati rezilierea contractului pe motiv ca dansii nu si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de prelungire.
mai faceti si o sesizare la protectia consumatorului.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preliungire abuziva abonament orange. balamoock balamoock Buna ziua, Sunt client cu abonament Orange de peste 5 ani. In primavara anului am fost contactat telefonic de reprezentantii Orange in urma cererii mele ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua mai am un abonament orange care pe 02.02.2016 se incheie 2 ani de cand am luat telefon la prelungire, acum o luna am micsorat abonamentu si sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nko80 nko80 buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea ... (vezi toată discuția)