avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... amanari fara discutii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

amanari fara discutii

Buna. As avea o intrebare: la inceputul sedintei de judecata, cand judecatorul solicita daca sunt cauze la amanari fara discutii..pot lua in acel moment la amanari o cauza daca am formulat renuntare la judecata? Sau in aceasta situatie trebuie sa astept la rand? Multumesc
Cel mai recent răspuns: mara2010 , utilizator 09:53, 20 Iulie 2010
da.puteti
Multumesc pentru raspuns...
Depinde de completul de judecata.
O renunatre la judecata impune discutii contradictorii, asa ca unii judecatori nu accepta astfel de situatii la amanari.
Da, asa este, trebuia sa precizez ca era vorba despre o somatie de plata, eu reprezentand creditoarea, iar debitoarea a achitat intregul debit! Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere instanta stanceni stanceni Buna ziua! As avea o rugaminte..spuneti-mi si mie va rog ce cerere trebuie sa formulez pentru instanta in cazul unei somatii de plata, in situatia ... (vezi toată discuția)
Intrebari de incepator learnlaw learnlaw Buna ziua, Astazi am participat la o sedinta de judecata de civil pentru prima data si as avea cateva intrebari referitor la aceasta: 1) Care sunt exact ... (vezi toată discuția)
Credit restant bikiriki bikiriki Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in legatura cu urmatoarea situatie: am avut un credit pe care nu l-am mai putut plati o vreme, ajungandu-se la executare ... (vezi toată discuția)