avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata somajului retroactiv?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata somajului retroactiv?

Buna seara!
As dori sa intreb,daca m-i s-a desfacut contractul de munca pe 01,06,2010 ,in luna august primesc ajutorul de somaj pe 2 luni sau pe una?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:48, 20 Iulie 2010
1. Daca ati depus dosarul in termen de 30 de zile de la data concedierii veti primi indemnizatia de somaj de la data concedierii.
2. Daca indemnizatia va veni mai tarziu, prin posta, veti primi si pe lunile din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar somaj mihaelaak mihaelaak Buna ziua, As dori sa stiu cateva lucruri despre ce trebuie facut pentru a primi indemnizatia de somaj: - la cat timp dupa expirarea perioadei de preaviz ... (vezi toată discuția)
Banii pe somaj!! toma daniela toma daniela BUNA ZIUA, AM DEPUS DOSARUL DE SOMAJ PE DATA DE 20/01/2010, LA VIZA MI-A SPUS SA VIN PE DATA DE 16/02 ; LA CAT TIMP DUPA VIZA PRIMESC PRIMUL SOMAJ? ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc maea maea buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai ... (vezi toată discuția)