avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... post unic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

post unic

Daca intr o institutie bugetara ,sanitara un angajat isi da demisia si postul este unic ,postul se blocheaza?
Cel mai recent răspuns: andrale , utilizator 08:33, 30 Iulie 2010
numai daca ilconcedia, angajatorul nu putea face angajari pe postul respectiv...
Art. 13 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1/2010 privind unele masuri de reincadrare in functii a unor categorii de personal din sectorul bugetar si stabilirea salariilor acestora, precum si alte masuri in domeniul bugetar precizeaza expres ca prevederile art. 22 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2009 cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale, aprobata prin Legea nr. 227/2009, cu modificarile si completarile ulterioare, raman in vigoare pana la data de 31 decembrie 2010.Din pacate.....
daca este post unic si este neaparat nevoie, poti angaja.iti spun eu ca nu patesti nimic.Si noi am procedat la fel.
E usor de precizat temeiul legal, cum fac majoritatea pt a scapa de explicatii, dar greu de da sfaturi practica.
bafta
Nu patesti nimic pana la un control serios. Bineinteles ca in practica se poate , consider ca intrebarea cerea un raspuns.. legal, nu o modalitate de a te strecura pe langa lege sperand ca nu observa nimeni.
:)
Apropo de practica si control
Imi vine controlul de audit la instiut..de ce nu aveti casier???E ilegal.
raspundem>legea nu ne permite sa angajam.
raspuns- incalcati legea.trebuie sa veti casier.da..dar legea.....
deci asa preobabil ca a fost si in cazul de mai sus.legea nut-i permite sa angajezi, dar tot legea iti impune ca ai un salariat cu anuite atributii.
deci...ce sa face??
Solutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Se mai reduc cu 25 % ?.....ce parere aveti Radamante Radamante LEGE Nr. 118 din 30 iunie 2010 spune ca : \\\\" ART. 1 (1) Cuantumul brut al salariilor/soldelor/indemnizaţiilor lunare de încadrare, inclusiv sporuri, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta declarata neconstitutionala arhontele arhontele Daca o ordonanta de urgenta contine aticole dintr o ordonanta de urgenta declarat neconstitutionala e neconstitutionala si ea? Concret este vorba de: Art. ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii mirelutaa mirelutaa Dupa reincadrarea de la o1 ianuarie 2010,in urma unei adrese primite de la AJPS,primarul mi-a dat jos sporul de dispozitiv incepand cu o1 martie.Am contestat ... (vezi toată discuția)