avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pentru un pfa - topograf?!
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pentru un pfa - topograf?!

buna ziua, meseria mea este de certograf, si as dori sa deschid un pf topograf,
meseriile au aceeasi grupa de baza 2148, dar cei de la anaf spun ca nu este posibil, poate cineva sa imi spuna daca este adevarat ? va rog?
multumesc

Alte discuții în legătură

Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine in legatura cu deschiderea unui pf? e71 e71 buna ziua, meseria mea este de certograf, si as dori sa deschid un pf topograf, meseriile au aceeasi grupa de baza 2148, dar cei de la anaf spun ca nu este ... (vezi toată discuția)
Vanzare de haine second hand-online iuliadiaconu1 iuliadiaconu1 Buna ziua, Imi doresc sa vand produse second hand online, indeosebi haine. Nu detin site si promovarea s-ar face exclusiv pe retele de socializare. Inainte ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca laura_p2014 laura_p2014 Buna ziua, As dori sa stiu daca nominalizarea de catre sindicatele societatilor comerciale pentru grupa a II-a de munca valabila pana la data de 01.04.2001, ... (vezi toată discuția)