discover 
	    	Utilizator

discover 
	    	Utilizator	    

mara2010 
	    	Utilizator

mara2010 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 discover	                   

Buna ziua , 
am primit de la judecatorie B.O investit. Urma sa il trimit executorului , dar acesta mi-a spus ca nu mai are rost sa fac NIMIC , deoarece firma ... (vezi toată discuția)
	                    discover	                   

Buna ziua , 
am primit de la judecatorie B.O investit. Urma sa il trimit executorului , dar acesta mi-a spus ca nu mai are rost sa fac NIMIC , deoarece firma ... (vezi toată discuția)

advsys	                   

buna ziua
Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea:
Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
	                    advsys	                   

buna ziua
Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea:
Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)

Florin111	                   

Am 3 bilete la ordin care mi-au fost refuzate la plata inca din noiembrie-decembrie 2008 .ele sunt de tip vechi (albastre ) pentru ca atunci inca circulau in ... (vezi toată discuția)
	                    Florin111	                   

Am 3 bilete la ordin care mi-au fost refuzate la plata inca din noiembrie-decembrie 2008 .ele sunt de tip vechi (albastre ) pentru ca atunci inca circulau in ... (vezi toată discuția)