avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... BO original posibil pierdut
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

BO original posibil pierdut

Buna ziua , am trimis la judecatoria Craiova o cerere de investire ptr un BO . Aceasta cerere a fost inregistrata cu data de 5 iulie , si a fost admisa la data de 8 iulie. Trebuia (ptr ca inainte cu 3 saptamani am mai trimis un BO ) sa-mi fie trimis BO -in original- investit si incheierea . Nu le-am primit ptr acest ultim BO , si mi-e teama sa nu cumva sa se fi pierdut /ratacit....
Ce ar trebui sa fac , mai ales ca firma de la care am aceste BO , a intrat in insolventa ,si am un termen ptr a ma inscrie la masa credala. Si imi lipseste acest BO in original.

Va multumresc anticipat
Depuneti incheierea de investire cu formula executorie.
"Depuneti incheierea de investire cu formula executorie. "
Nu am primit inca ,asa ceva. Mi-e teama ca timpul trece si sa nu depasesc termenul ptr inscriere la masa credala.
Deci , judecatoria nu mi-a trimis ,inca , nimic.Am vazut pe portal ca se admite cererea , in data de 8 iulie, si ma gandeam ca pana acum ar fi trebuit sa primesc ceva ...Cum as putea afla in ce faza se afla actele pe care eu le astept...?Pot urgenta si sa-mi fie expediate mai repede ?
Ar fi bine sa mergeti personal la arhiva judecatoriei (sau sa sunati)sa vedeti acolo ce s-a intamplat ..este posibil, fiind vorba despre un instrument de plata in original sa nu vi-l expedieze cu posta ci sa-l inmaneze personal..oricum veti putea vedea acolo daca a semnat cineva de primire pentru bilet in cazul in care vi l-a expediat. Daca intr-adevar s-a ratacit, puteti solicita instantei eliberarea unei copii legalizate a biletului la ordin respectiv si investit cu formula executorie si o copie legalizata a incheierii de investire a biletului la ordin, deoarece mentionati ca atat biletul cat si incheierea(daca e cazul) s-a pierdut.
Intre timp , daca aveti o copie la dosar a B.O. puteti formula declaratie de creanta si sa depuneti copia biletului la ordin sau copia facturilor ramase neachitate in baza carora s-a emis biletul la ordin
Judecatoria Craiova, de obicei, trimite aceste bilete investite prin posta. Este posibil ca din cauza vacantei judecatoresti sa mai intarzie expedierea plicului.
Pentru inscrierea la masa credala nu este nevoie ca biletele sa fie investite.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ! chiar nu pot face nimic ? discover discover Buna ziua , am primit de la judecatorie B.O investit. Urma sa il trimit executorului , dar acesta mi-a spus ca nu mai are rost sa fac NIMIC , deoarece firma ... (vezi toată discuția)
Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
Investire bilet la ordin Florin111 Florin111 Am 3 bilete la ordin care mi-au fost refuzate la plata inca din noiembrie-decembrie 2008 .ele sunt de tip vechi (albastre ) pentru ca atunci inca circulau in ... (vezi toată discuția)