bună, sunt licenţiat în horticultură şi vreau să înfiinţez o fundaţie non-profit care să promoveze o viziune ecorustică în agricultură şi mod de viaţă şi pentru că posed peste un ha de teren într-o zonă rurală cu un relief adecvat vreau să construiesc peste zece căsuţe de lemn (o tabără de vară) unde să găzduiesc oameni interesaţi de relaxarea în natură, artă şi un mod de viaţă sănătos, ca şi pasionaţii de psihologie. de fapt toate se leagă. am preocupări artistice (sculptură şi am publicat un volum de eseuri) şi vreau să ştiu dacă există o modalitate de a obţine o sponsorizare pentru a-mi atinge visul într-un interval mai scurt de timp.
Va felicit pentru intentia d-voastra., insa cu sponsorizarile mai greu in aceste vremuri, iar fondurile europene nerambursabile ori cele de la buget de stat dureaza pana le puteti achizitiona.
Va sugerez sa incepeti cu inceputul: constituiti mai intai fundatia iar mai apoi faceti restul.
Numerologie...
Herra_
NUMEROLOGÍE s. f.ştiinţă a numerelor, care, apelând la complicate legi ale matematicii astrale, serveşte astrologilor pentru definirea destinului uman. ... (vezi toată discuția)
Energia numelui
ela david
Puteti crede - sau nu - se potriveste (evident nu total insa), energia numelui exista ! Nu este intimplator ca aveti un nume si nu altul si mai ales nu este ... (vezi toată discuția)