avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contact prestare servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contact prestare servicii

Buna ziua!
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns as fi recunoscator. Va multumesc anticipat.
Fratele meu are un butic la colt de strada cum se zice si are 1 angajat si al doilea vanzator este el. Pe perioada cat pleacam cu totii in concediu ar vrea sa il inlocuiasca o prietena dar numai 10 zile, ar putea sa ii incheie un alt fel de contract adica de colaborare sau prestari servicii ca sa nu se complice cu ITM? Adica o forma legala prin care sa lucreze fata respectiva cele 40 ore (in total).
O zi buna
Poate sa-i faca un contract de munca pe perioada determinata (cele 10 zile).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu ora - se poate cu cim ? dracsenei dracsenei Un functionar public, care nu lucreaza intr-o institutie de invatamant, doreste sa lucreze ca lector intr-un proiect Phare in cadrul unor cursuri de formare ... (vezi toată discuția)
Contract de munca sau de colaborare ? valvalentina valvalentina Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect: De ce angajatorii propun un contract de colaborare ca fiind mult mai avantajos pt colaborator decat un ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna tăiat Claudiu andrei Claudiu andrei Bună ziua. Lucrez într-o companie unde se lucrează 7 zile din 7. Așadar s-au creat 2 ture și lucrăm tură-contratură 5 zile cu 5 zile. Program de la 10 ... (vezi toată discuția)